divendres, 1 de juliol de 2011

Gimcana pel carnet d'exploradors

Aquesta setmana hem estat treballant per aconseguir el carnet d'exploradors per poder ajudar a la Hellen en la recerca de la seva cosina Lucy. Per això hem hagut de realitzar unes quantes proves.

Hem fet una gimcana, els grans i els petits, que ens ha servit per obtenir més punts. Què bé que ens ho hem passat realitzant les proves guiades pels nostres monitors!

Ha estat molt divertit...

PRIMERES REMULLADES!

Ja hem fet les primeres remullades!!

Que bé que ens ho passem els grans a les piscines i els més petitons a les dutxes. Amb aquesta calor d'estiu una bona refrescada és sempre benvinguda!

Mireu, mireu...

dimecres, 29 de juny de 2011

BENVINGUTS!!

Benvinguts al Casal d'estiu 2011 de l’Escola Minguella.


Aquest any treballarem per ser uns grans exploradors!

El primer dia de casal ens vam trobar amb la Hellen, una exploradora. Estava una mica trista perquè no trobava a la seva cosina Lucy. Vam ajudar-la a trobar la clau de casa de la seva cosina i un cop dins, ens vam trobar un escrit de la Lucy que li explicava a la Hellen que havia hagut de marxar perquè havia trobat alguna pista d'un misteri familiar. Amb la carta que vam trobar, la Hellen va veure que hi havia algunes pistes sobre on podria haver anat i gràcies a un mapa que ens va deixar amagat vam saber que estava a Egipte. Ella ens va dir que com que com haviem fet tant bé volia que l'ajudessim en el seu viatge, així que aquesta primera setmana haurem de treballar fort per treure'ns el carnet d'historiadors i la proper setmana podrem acompanyar-la a buscar a la Lucy. El nostre viatge serà llarg perquè haurem d'anar seguint les pistes...

Ja us anirem informant de com va avançant el nostre viatge i afegirem imatges perquè ho pugueu viure de més a prop.


Fins aviat!!!