dijous, 28 de juliol de 2011

Festa final del casal!

Avui ha estat l'últim dia del casal.

Al matí hem conegut per fi el misteri tant desitjat. El que guardava tant bé l'avi de la Hellen i la Lucy era un cofre on dins hi contenia l'antídot de: LA FELICITAT. Quina alegria haver-ho trobat, ja que és molt important que no es perdi mai!

Hem gaudit molt durant tot el casal i la recompensa d'anar superant les proves i anar seguint el camí ha estat molt gratificant!

A la tarda hem fet la despedida. Els monitors ens han preparat un show molt bonic! Després hem pogut fer una mica de festa amb un berenar boníssim, i finalment ens hem despedit, però no ha estat un "adéu per sempre", ja que segur que l'any que ve tornarem a viure més activitats, jocs i sortides en el casal d'estiu de l'escola.

Mireu, mireu que bé que hem acabat el casal i que bé què ens ho hem passat!

Treballem i juguem!

Aquesta última setmana hem estat a Itàlia, i hem treballat molt per aprendre moltes coses de la gent d'aquest país: hem fet pizzes, hem treballat amb fang, ens hem fet barrets de romans...

Mireu, mireu...

La Xeringada!

Avui hem fet la xeringada!

Ens agrada molt fer aquesta activitat, i és que és molt divertit anar-nos mullant amb les xeringues i fent explosió de colors!

Avui a més a més, amb aquesta explosió de colors hem aconseguit trobar la última pista!! L'altre dia a la platja vam trobar una moneda, i resulta, que al mollar-se aquesta, ha surgit la Deesa Venus. Els més grans ens han explicat com va néixer i quin és el mite de la Deesa Venus, i hem entès perquè al mullar-se la moneda ha surgit Venus.

En ella, hem trobat un escrit amagat. I gràcies a aquest, ja sabem on està el misteri que tant estem buscant. El tresor es troba a casa de la Lucy, i resulta que és un tresor que l'avi de la Hellen i la Lucy va deixar amagat.

Demà tornarem a casa de la Lucy per veure si el trobem.

De moment, us deixem un recull de fotografies de la xeringada...

Dinem amb els italians!

Avui la Hellen ens ha portat dos amics seus d'Itàlia perquè ens ensenyessin els plats típics italians i els seus costums! Què bo que és dinar a Itàlia: pizza, espaguetis i gelat!

Mireu, mireu com mengem!

dimecres, 27 de juliol de 2011

Els més petits construim Itàlia amb castells de sorra!

Avui al matí la Lucy ens ha deixat una carta explicant-nos que la ciutat d'Itàlia havia estat destruida per en William al voler trobar el misteri. Ens ha demanat que tornessim a construir els edificis més importants de la ciutat per trobar una nova pista:

Coliseum, Fontana di trevi, Baticà, Basílica de Sant Marcos i Torre de pisa

I sí sí, hem trobat una pista. A la fontana di trevi hi havia una moneda gegant! Per què serà??

Esperem no trigar massa en descobrir-ho. Mireu quins arquitectes i paletes estem fets!!Els més grans anem amb bicicleta!

Avui els més grans, hem anat amb bicicleta a fer una petita excursió. Hem arribat fins a Montgat, i allà hem esmorzat, i després hem tornat cap a badalona, i hem fet una parada a la BARCA MARIA. Allà ens hem trobat amb els de 2n, 3r i algun company més que ja ens esperaven.

Hem estat jugant una estona, ja que el temps, no ens ha acompanyat massa per banyar-nos a la paltja. No obstant, ens ha agradat molt passar el matí a la platja fent jocs i trobant més pistes del misteri que anem seguint durant tot el casal.

Tarda de cinema

Ahir a la tarda vam fer una sessió de cinema! Ens agrada molt aquesta tarda, però sobretot quan apareixen les"palomitas sexys" que són els nostres monitors, i ens reparteixen crispetes perquè puguem completar aquesta bona sessió de cinema.

Aquest any, la pel·lícula que hem vist ha estat molt interessant i divertida! La recomenem molt, i a més, és per totes les edats: UP.

dimarts, 26 de juliol de 2011

4t Show setmanal: De Xina a Itàlia!

El divendres passat vam fer l'última trobada que farem del casal per ajuntar les pistes que haviem anat trobant durant la setmana. Totes, ens conduïen a Itàlia, i per tant, aquesta setmana hem volat cap allà.

No obstant, abans de poder volar vam haver de superar alguna prova més. Ho vam fer tant bé, que la Hellen ens va dir que estavem preparats per aterrar a Itàlia.

Mireu, mireu...