divendres, 15 de juliol de 2011

Dinem amb els mexicans!

En Frijolito i la Rosaura ens han vingut a visitar. Aprofitant que estavem al seu país s'han acostat fins on estavem nosaltres per explicar-nos i ensenyar-nos com es menja allà. Hem menjat uns nachos acompanyats d'uns frijoles que estaven boníssims. I de segon, una "fajitas", què bones que estaven!!

Els mexicans són molt exerits i sempre estan de festa. Hem passat un dinar fantàstic!

dijous, 14 de juliol de 2011

Els grans anem a la Selva de Minguikali!

Seguint la pista de la Lucy els més grans hem anat a parar a la selva de Minguikali. Hem hagut de caminar com a bons exploradors que som durant unes quantes hores. Però l'esforç ha valgut la pena, hem trobat més pistes! La nostra amiga ha hagut de volar cap a Xina, així doncs, la setmana que ve ens tocarà volar cap allà. Segur que coneixerem moltes coses interessants. Sabem que ja queda menys, aquesta serà la recta final, per això hem de treballar molt dur.

Tot i la gran caminada, vam passar un dia molt agradable envoltats de naturales i observant amb gran admiració la bellesa del paisatge!

Guaiteu, guaiteu!

Els petits anem a la Selva de Minguikali!

Ahir al matí els més petits, vam anar a la Selva de Minguikali de la localitat de Ca l'Arnús.

Allà varem haver de superar unes proves que ens conduirien al proper país on hem d'anar per seguir la pista de la nostra amiga Lucy: a Xina!! La setmana que ve, per tant, ens trobarem en aquest país tant diferent i aprendrem moltes coses dels xinesos. Segur que ens encantarà.

Després de fer la nostra feina d'exploradors ens vam poder divertir una mica en el gran parc d'aquesta selva.

Què bé que ens ho vam passar!

Seguim treballant...

El casal continua i com que som tant treballadors no parem de fer tallers, jocs i preparar una gran festa per aquesta primera quinzena que arribarà a la seva fi aquest divendres, per així poder despedir-nos d'aquells nens i nenes que ja no tornaran.

Mireu com treballavem!

dilluns, 11 de juliol de 2011

2n Show Setmanal --> d'Egipte a Mèxic!

Durant aquesta setmana hem estat explorant terres egipcies buscant el rastre de la nostra amiga Lucy. Després de treballar molt i molt bé, hem aconseguit prou proves que al reunir-les ens han conduit a un nou país: Mèxic!

Abans de volar cap a Mèxic, hem hagut d'aprendre'ns una dansa mexicana, la dansa del vendado, que els nostres monitors ens han ensenyat.

Segur que a Mèxic ens ho passarem d'alló més bé!